*

Hallå!

Ligger i soffan & tittar på hotell i Thai :) Jag har hittat massor fina så nu gäller det bara att bestämma sig för vilket det blir :p Det lutar åt ett 4 stjärnigt hotell med egen jacuzzi på balkongen :) Fatta mys!!

By the way, så är jag sjuk.. buuhuu! Har så jävla ont i halsen & är sjukt seg i kroppen :(  Hoppas att man blir bättre tills på Fredag!

Nää, nu ska jag pussas med min man.

bye





candy ♥




love kills

Hello lovers!


Jag & min man har varit utan dator ett tag nu så därför har bloggen varit ganska torr.. Men idag köpte vi en ny älskling. En fin liten slimmad sak som jag älskar :)

Just nu sitter jag & tittar på resor till Thai. Som det ser ut nu så drar jag & baby dit över julafton nästa år :) Skönt att slippa all stress här hemma & bara få strunta i alla jävla traditioner ;) 



Vi har haft 2 super mysiga dagar tillsammans med våra familjer by the way ♥



Nu ska jag fortsätta med mitt. Bye!




 

Ja, jag lever.

I´m back! Fast är inte helt återställd efter operationen än.. Min baby tar fortfarande hand om mig & lagar mat & fixar allt här hemma! Han är bäst! ♥






mömsii !




Orkar inte med er nu! ;) hörs!

Mitt älskade H&M!



Den här underbara jackan kom hem till mig idag & den är super fin!! I LOVE IT!

(Bilderna är lånade från sötnosen, Angelica)

Love at first sight



Nu är denna jackan påväg hem till mig! Åhh, vad jag älskar den!!



(Bild lånad från snyggingen Ulrikke)

fuck you


mums ♥





Idag har baby & jag strosat runt på stan & gosat :) Han köpte en ny fjällräven jacka & jäklar så snygg den är & han är I den ;) Min baby ♥

På Tisdag är det dags på op. Can´t wait! Ska bli så skönt att få bort skiten! Dock är jag lite rädd för hur det kommer kännas när man vaknar.. Men jag tror att det typ kommer vara samma smärta som när jag gjorde mina bröst fast inte på samma ställe dådå ;) haha!


Snart ska jag hämta hem min man från jobbet & sen blir det mys! Fan så kär jag är i den karln. Det börjar nästan bli lite löjligt ;p


Ska nog klicka hem en päls från asos nu. den är så jävla snygg & jag måste ha den!




Poss!

RSS 2.0