Hej sötnosar!
Har nyss varit ute & joggat med Emilie & nu är jag helt D Ö D . Idag körde vi fler längder & längre :) Fasen så bra vi är!!
Nu ska jag städa undan lite här hemma & sen gosa ner mig i soffan & titta på sex and the city :) i love it!

Imorgon är det redan 1 Juni!!!! Helt sjukt så fort tiden går.. Snart kan man bada ju! ååh vad jag längtar till de :) GOOS! 


Ha en fin Måndag!









Chris Brown - They Say

Nu är jag nyduschad & redo för en mys kväll med baby :) Vi var ute & joggade långrundan förut & fan så bra det gick idag! :) I´m so proud!!
Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar & "firat" mami på hennes dag :) Dom bjöd på porterstek med färskpotatis & fasen så gott de va! MÖMS!

Imorgon ska jag tvätta, gå på möte hos studiefrämjandet & sen träna med Emilie :) En mycket givande dag med andra ord ;)

Nu blir det möööjs.
POSS



Nu är hurtpullorna äntligen klara för idag! :) Idag var det kämpigt måste jag erkänna, haha men det kanske beror på att man har haft lite vila i 2 dagar nu? :p Jaja, gjort är det iallafall :) Imorgon tar jag nya tag!
Nu har jag precis ställt in pizzan i ugnen & det doftar redan ljuvligt! Mums så gott de ska bli!! :) Baby är helt slut efter matchen så han ligger & vilar en stund tills maten är klar 8-) lilla gooosen då!

åhh så skönt det ska bli med en hemmakväll! Jag är på världens goshumör också, hihi :)

Hoppas att ni får en bra Lördagskväll!
PUSS





Hello lovers!
Nu snart ska jag hämta baby på jobbet & skjutsa honom till sin fotbollsmatch :) & sen ska jag hem hit & städa lite & efter det så blir de powerwalk med Emilie :) Vi har haft 2 dagars "uppehåll" nu.. Ingen av oss har haft varken tid eller lust att gå ut :p Men vi går/joggar ju i stort sett varje dag så man behöver faktiskt vila lite också ;)

Nää, time to go.
POSS






Nu blir det möte sen ska jag shoppa loss på Ikano med mami :)

Ha en bra Fredag!
Puss



Oj så trött jag är nu . . sitter & tittar lite på eurovision & jag kan säga rakt ut att jag skäms! Vad fan är det med folk? Haha vad är det för bidrag som är med liksom? usch!
Nää, nu ska jag göra lite mackor till baby som han ska ha med sig till jobbet imorgon sen ska jag krypa ner brevid honom & sova :) Jag ska upp tidigt imorgon för jag ska på ett möte med min handläggare på studiefrämjandet & efter det ska jag till Ikano & förstöra lite money med mamii ;)


Nää nu är det dags att släcka lyset & sova. Puss på er!



Gif Created on Make A Gif






Snygga höstnyheter från Scorett. Jag bara MÅSTE ha de gråa kilklackarna i mocka. Fasen så snygga!







Vilket trist väder det blev helt plötsligt :( & vi som skulle ut & powerwalka.. Jaja, det är väl bara att dra på sig massa kläder & ge sig ut iallafall :p

Jag & baby kom nyss hem från ikea.. Vi var där & strosa runt en sväng :) Alltid mysigt att gå där när man inte har något annat att göra, hihi.. Nu ska jag faktiskt gosa ner mig i soffan & vila lite tänkte jag :) blev lite trött.. haha..


Puss på er!


Nu är jag precis hemkommen från en härlig powerwalk/joggingrunda :) Känns alltid lika skönt efteråt!

Jag åt bara halva min pizza idag.. Jag tröttnar så snabbt & nu mår jag bara illa när jag tänker på pizza. Det är inte så jäkla gott när jag tänker efter.. blää.

Jag är sugen på att beställa denna skönhet men vet inte om det är onödigt? Kommer jag använda den? Hmm, jag får se hur det blir med den saken ;)




Nu ska jag koka ägg & göra äggmackor till mig & baby:)

POSS



Nu ska jag & min man åka & köpa pizza :) Haha det blev visst lite fettodag idag också ;) Men jag ska ut & powerwalka bort det ikväll så det gör inget ;) höhö..
Jag har nyss varit på stan med syrran, men jag kom hem tomhänt :( Fanns inte ett skit.. Varför ska det alltid vara så när man har pengar? & när man inte har det så hittar man hur mycket som helst :p PISS på de!

Vi ska betala in resten av pengarna till resan idag :) åhh jag längtar så mycket! Vi ska ha det SÅ mysigt, min baby & jag :)



Ha en trevlig dag!
Poss







Nu ska jag & baby åka & äta mat på snoddas, MUMS! Vi syndar lite idag ;)


poss


Hello lovers!
Nu har jag tagit en lång kall dusch efter vårat träningspass :) Jag ska börja städa lite nu & sen när baby kommer hem från jobbet så ska vi åka & veckohandla :) Ska bli SÅ skönt att fylla på i kylskåp & skafferi.. Det är typ helt tomt där nu :p haha..


Nää, time to work!
POSS




Nu sitter jag bänkad framför Norska Hollywoodfruar :) Haha fasen så patetiskt folk det finns alltså, men det är dock väldigt underhållande!
Imorgon bitti blir det powerwalk med Emilie igen :) Hoppas på bra väder bara!
Igår bokade jag platser på flyget också..Det börjar närma sig nu :) Ska bli SÅ skönt att få komma iväg med baby! Det är vi fan värda efter allt som hände med Liverpool resan.. :p



Ha en mysig Tisdagskväll!
















åhh vilket härligt väder!! :) Nu snart ska jag & Emilie ut & motionera i det underbara vädret! Sen ska jag göra tacos till mig & baby.. MUMS! ;)









Poss


...

live like it's heaven on earth







Oj så kul jag hade igår! :) Förfesten är roligast, like always.
Idag har både jag & baby varit sjukt sega.. Vi har varit hemma hos mina föräldrar & ätit mat :) Så himla skönt att slippa göra det en dag som denna :p Just nu sitter vi i soffan & moffar chips :) MUMS! Idag är en riktig fetto dag.

Imorgon ska jag & Emilie ut & powerwalka igen :) Nu har jag haft 2 dagar "ledigt" & jag får faktiskt lite dåligt samvete.. Men men, imorgon kör vi igen! ;) 



POSS


 

Ikväll blir det festii festi! Nu ska jag till my lovely neighbour :)

POSS




Nu snart ska jag till bolaget & köpa dricka tills ikväll :) Det blir party med Emilie & hennes kompis :)
Sen ska jag hem till mamma & pappa & pressa lite. Hoppas på att få lite färg tills ikväll ;p


time to go.
POSS






Dessa 3 godbitar kommer hem till mig om ca. 3 veckor :)




Idag har jag & baby varit & köpt möbler till våran uteplats :) Blev mycket fint!
Jag tänkte ge mig ut & powerwalka snart.. Men det ser ut som att det ska börja regna =/ Hatar regn. haha..
Jaja, det är väl bara att ge sig ut ändå :) My partner in crime jobbar ju idag så jag får gå ensam:( Inte alls lika kul juu!







Puss!





Nu ska jag ut med denna pingla ( här nedanför) !





BYE !



Idag har jag haft ett riktigt sex & the city maraton :) LOVE IT!
Nu väntar jag på att Emilie ska bli klar så att vi kan gå ut & motionera lite ;) Har fan längtat hela dagen. Vad är det för fel på mig? Helt plötsligt mår jag bra av att röra på mig.. Det har aldrig hänt förut, haha.. Min kropp får sig nog en ordentlig chock iallafall ;)
Efter det så ska jag hem till mamma & pappa & äta middag :) Dom bjuder på grillat idag, MUMS! 

 


Ha en underbar kväll alla smulor!
Puss M







Jag klickade nyss hem den här klänningen från H&M´s fashion against aids kollektionen :)



Det finns mer som jag skulle vilja ha, men tyvärr så säger plånboken ifrån denna gång =(



Dags för en simtur?




1. H&M
2. H&M
3. Topshop
4. Topshop
5. Nelly




Jag vill ha det här underbara linnet!!!




Fan vilka hurtpullor vi är!! Idag körde vi intervaller också ;) Bra jobbat sötnos!!

Nu har jag precis duschat & hällt upp ett STORT glas med iskallt vatten. MUMS!
By the way, så ringde min syster förut & jag ska bli moster till ÄNNU en liten flicka :) Dom hade varit & tittat vilket kön det skulle bli på bebisen idag & det blir som sagt en till liten flicka :) Haha det är typ bara tjejer i våran familj & släkt :) Nu gäller det att jag & baby får en liten pojke när det väl är dags ;) 



POSSS 

Idag blir det en städ & tvätt dag.. Känner att det är dags att städa lite här hemma :) Jag bor ju med en liten skit gris som stökar ner lite här & var ;) Ska ut & motionera lite med Emilie sen med :) Hoppas bara att det inte börjar regna.. blä!

Nu ska jag äta potatisbullar.. igen ;p MUMS!














David Guetta feat. Akon - Life Of A Superstar



Enjoy!














Jag har världens desperate housewives maraton här hemma :) Har redan tittat på 3 avsnitt & jag ska se det allra sista för säsongen nu..
Baby kommer hem om typ 1 timma & då ska jag få massage ;) GOOSII!

På Lördag ser det ut som att det kan bli utgång med denna fröken ;) Hoppas på bra väder så att vi kan sitta på hennes balkong & dricka också :) hihi.. Vi lever för helgerna så därför är det bäst att planera i god tid ;) haha!


Nää, nu ska jag dricka mer ramlösa & titta på det sista avsnittet.
POSS


by the way så jag fick fan en liten bränna i ansiktet idag när jag & Emilie var ute & powerwalka.. Jag är faktiskt lite röd på näsan :p


BYE!






Blää, så trött jag är på alla byggarbetare som typ bor utanför våra fönster.. Det är så trist att behöva ha persiennerna nerdragna hela tiden. Hoppas att dom blir klara med innergården snart!

Nu tänkte jag faktiskt äta lite potatisbullar & se på film, MÖMMII! Sen i eftermiddag blir det promenad med Emilie :)
Jag har faktiskt ingen ork till att söka jobb idag. Är ganska trött på skiten.

Ha en fin Tisdag!












jag drömmer så konstigt igen. . .











Nu ska jag åka upp till affären & handla jordgubbar & litchifrukt :) MÖMS !
Sen ska jag hämta baby på jobbet.. Åhh vad jag saknar honom!!
Ha en mysig Måndagskväll, sötnosar!

PUSS








Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye(SoundStylez! Vs. Party NoiserZ Short Electro Mix)

Nu har jag precis varit ute med Emilie & gått långrundan :) Idag var det fasen jobbigt, haha.. Men det kanske beror på att man inte har ätit något idag? Smart som man är!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen & sen åka & handla.. Måste äta något innan jag dör!


Puss sålänge!





Swedish House Mafia - Show One Love (Hardwell Did It Again Bootleg)




i die



Jag finner inga ord. Så jävla begåvad liten pojke!!



'




Usch vilken hemsk natt det har varit. Trodde ett tag att jag skulle behöva ringa efter en ambulans
=,( Hade SÅ fruktansvärt ont i mellangärdet & kunde knappt andas. Spydde till och med pga smärtan.. Hade kramper i ca 3 timmar & det var nog dom värsta 3 timmarna i mitt liv.

Nu ska jag hem till mamma & pappa & äta middag. Baby är & jobbar så jag åker ensam idag. Han är så himla duktig som orkar! Jag är stolt över honom faktiskt :) Haha gud vad jag skrattade igår.. Vi rakade hans huvud så nu har han typ inget hår kvar & han ser ut som ett litet ägg, men ändå SÅ söt! :)  hihi


Ha en fin Söndag!



animal





Nu ska jag & baby se på film :) GOOOOSII!

Det blev ingen promenad idag, orkar faktiskt inte. Får helt enkelt bli 2 stycken imorgon istället ;) hihi


POSS

Underbara Lördag!! Vi har haft strålande sol & så otroligt varmt and i looove it! Jag & baby har varit en sväng på stan & ikano & strosat runt :) Mycket mys! Nu har vi precis grillat & vi ska snart iväg & hämta mamma & pappa i resecentrum & skjutsa hem dom (dom har varit iväg på kryssning). Sen blir det en mysig promenad & film ikväll :)

Idag är det bara 2 månader kvar tills vi åker till Grekland :) Oh så härligt det ska bli!! Fast det är mindre kul när man ska spara pengar, jag är nämligen inte så bra på det, haha..


Nää, nu ska vi snart åka :) 
Ha en fin Lördag.



 



Nu är vi precis hemkomna från Davids pappa :) Vi har varit där & ätit mat från nangskitchen & umgåtts :) Riktigt trevligt!
Denna dag har varit så härlig. Det kan vara skönt med regn ibland för då kan man ägna sig åt saker i hemmet mer. Annars är man bara ute & far runt & så hinner man inte fixa saker känns det som :p ÄVEN fast man är arbetslös ;) sjukt va, haha.. Idag har jag iallafall städat & hängt upp nya gardiner i vardagsrummet & jag är mycket nöjd! Det blev ljust & fräscht :) just the way i like it.

Nu ska vi se Sverige - Lettland på tv :)

Ha en mysig Fredag!
PUSS

Helloo sweeties!
Sorry för det dåliga bloggandet men jag har varit iväg på en liten tripp med mamma & syster idag så därför har jag inte haft tid med er ;)
Just nu sitter jag & väntar på att min man ska komma hem från sin fotbollsträning så att vi kan åka & handla mat :) Längtar ihjäl mig efter honom!!

Jag återkommer ikväll.

Poss

Nu har jag & baby nyss varit ute & powerwalkat långrundan :) Det är så mycket roligare att gå tillsammans med honom än att gå ensam..

Jag var nyss inne på Elinas blogg & såg det här underbara halsbandet som hon har köpt på indiska & jag MÅSTE ha det. Oh så snyggt det skulle bli på en brunbränd kropp  :) MUMS! 




Nu ska jag duscha! POSS



Nu ska jag iväg & handla lite & sen laga en jättegod middag till mig & baby :) Sen hade jag tänkt att städa & gå ut & gå rundan igen.. Hoppas att baby orkar följa med idag ;)




Ha en fin Onsdag!
Poss



Har precis varit ute & powerwalkat långrundis! GUD så duktig jag är! :) Men det är mindre kul när massa äckelgubbar & killar tutar när dom åker förbi.. Att man aldrig kan få vara ifred!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen skjutsa baby till hans fotbollsträning :)

By the way så gjorde jag ju pannkakor idag & jag kom på en jättegod sak.. Jag skivade tunna päronbitar & la i mellan & det blev hur gott som helst. Testa det! ;)







BYE!



news



Alla dessa skönheter finns hos H&M !



Nu ska jag ut i solen ! :) 
Ha en härlig Tisdag alla skitungar ;)

 


sleepy

Nu ska jag gå in till sovrummet & bädda ner mig brevid min baby som redan ligger & sover sött :)


Sovgott världen!
Puss M




Nu har jag & baby varit ute & gått "långrundan" & fasen så skönt det är. Känns alltid lika bra när man kommer hem efter en lång powerwalk :) Nu ska jag dricka fruktsoppa & titta på Gossip Girl.


bye.



#



Nu ska jag ge mig ut & söka lite jobb!


wish me luck.




SIX





1. Halsband från Topshop
2.
Klänning från Topshop
3. Skor från Gucci
4.
Klänning från French Connection
5. Halsband från Topshop
6. Klänning från Malene Birger




Nu är jag människa igen :) Jag & baby har precis ätit varma mackor & mums så gott de är!
Idag har vi haft en riktig mys dag. Vi bädda ner oss i sängen förut & så sov vi en stund. HUR SKÖNT ÄR INTE DET?? Älskar att sova mitt på dagen! :) 

Nu ligger vi under täcket i soffan & tittar på Sverige - Norge & jag triiivs. ;)  




Mitt hjärta & jag ♥





Ha en fin kväll!



tröttis

Idag orkar jag egentligen inte blogga. Är SÅ fruktansvärt trött. Men jag hade sjukt kul igår iallafall :D

Återkommer senare ikväll eller imorgon :)
Puss



festii

Nu är jag ÄNTLIGEN klar & NU ska jag ÄNTLIGEN gå upp till min snygga granne, Emilie :D
PEPP PEPP PEPP!!!




()

























A msterdamn

Nu är vi hemma från ikea. Baby plågas lika mycket varje gång vi är där.. det finns nog ingen som hatar ikea lika mycket som han gör, haha :p Vi köpte iallafall lite saker till badrummet & lite till köket :) Så jag är nöjd!

Nu sitter jag & väntar på att lilla Emilie ska få upp sina persienner så att vi kan gå ut & gå sen innan hon ska börja jobba :) Hoppas att hon hinner! ;) Annars får det bli en powerwalk själv i det här hääärliga vädret!
Jag tänkte faktiskt passa på att göra en spotify lista nu till förfesten imorgon ;)


Have a good day!
PUSS




PEPPPPPPI!!




Friday

Godmorgon!

Idag står IKEA på schemat :) Först ska jag dit med Emilie & senare i eftermiddag ska jag dit med min man :) Med andra ord så kommer det bli en toppen dag!! ;)




Puss på er!


here we go



Vilken härlig dag!! :) Men idag blir det ingen powerwalk för mig trots det fina vädret för jag har SÅ himla ont i mina tår, haha.. Måste nog köpa nya träningsskor.. :p
Men imorgon är jag på´t igen ;)


Nu snart ska jag skjutsa baby till fotbollsträningen :)
Vi hörs senare ikväll sötnosar!
Puss













favoriter från Nelly



beställt!


bokat & klart!

Nu är resan till Kreta bokad :) Jag & baby åker till Rethymnon den 15 Juli & det ska bli SÅÅÅ underbart! & hotellet verkar vara super fint & så är det 4 stjärnigt så jag antar att det kommer vara hur bra som helst! ;) MÖMS!





we made it

Vi överlevde spåret men det var förjävla jobbigt idag! Bläää! :p
Nu ska jag fräscha till mig lite sen ska jag hem till mamma & pappa en stund:)














Kwan Hendry feat. Max Urban - You're All I Need

bulletproof

Hello Wednesday!
Nu håller jag på & tvättar för fullt. Nu ska jag & SnyggEmilie ge oss ut i spåret tillsammans :) GÖTT! Fan så duktiga vi är!

Vi bokade aldrig någon resa igår för vi kan inte bestämma oss för vart i Kreta vi ska bo.. Finns ju så mycket ställen :p Så vi ska nog göra ett nytt försök ikväll :)


POSS

yeah

Jag & baby ska till Grekland i sommar :) Vi har bestämt oss för att åka till något mysigt ställe & det lutar mot Kreta. Där finns allt! Så ikväll när han kommer hem från jobbet så ska vi sätta oss ner & titta på olika hotell oså & sen blir det att boka :D wiihoo! Det ska bli super mysigt! & det här blir våran första utlandsresa tillsammans ;) hihi


Nu snart ska jag ut & powerwalka med Emilie :) Huuurtpullor som vi är ;) hihi





POOSSS


#

Nu håller jag på & göra kycklingsallad med bacon & det ska bli sååå gott! :) Har till och med gjort egna brödkrutonger.. DE NI!! ;) 
Idag ska jag städa lägenheten & sen ut & gå långrundan :) Får se om Emilie ska med eller inte, men hoppas att jag får med mig henne ;p

Jag fick hem min tandblekningspenna förut med & jag provade den förut & jag tror fan att det kan funka :) Iofs, så ska man göra "behandlingen" i 14 dagar men mina tänder är redan vitare! :)


Nu ska jag fortsätta med maten. Ha en fin dag allihopa!
Poss











usher ft. plies - hey daddy

my love

Guud, så härligt det var att gå en långpromenad med Emilie :) i like. & på Onsdag ska vi ge oss ut i spåret tillsammans, hihi får se hur det går ;p

Om 20 minuter ska jag åka & hämta min man på jobbet & sen ska vi hem & gooosa :) 

Ha en fortsatt mysig kväll allihopa!

yes!

Fick nyss veta att vi får tillbaka pengar från resan som aldrig blev av. I´m SOO happy! :) Nu blir det ännu mer shopping för min del ;) I LOVE! hihi



Snart blir det promenad med söta Emilie :)






DAVID GUETTA feat. FERGIE & CHRIS WILLIS - Gettin' Over You

Måndag

Nu har jag nyss varit iväg & sökt lite jobb osåå :) Alltid lika kul! höhö.. Nu tänkte jag städa lägenheten & fixa lite & sen senare i eftermiddag blir det långpromenad med Emilie :) Mys!





Ha en fin Måndag!
Puss

vita tänder

Jag har länge velat bleka mina tänder men jag tycker att det är så löjligt dyrt så nu tänkte jag faktiskt prova en billigare variant..



En speciell penna som man ska använda 2 gånger om dagen i 14 dagar för endast 199:- .
Jag är lite skeptiskt med tanke på det otroligt billiga priset, men det är värt ett försök iallafall :)



Återkommer med resultat!


vill ha!



Den här underbara baddräkten från h&m skulle jag vilja ha. Någon som vet om den redan har kommit in men tagit slut eller när den kommer in??

zara



Snygga nyheter från Zara





mömmiie

VILKET HÄRLIGT VÄDER DET ÄR!!!! :D Får världens kick av det här!

Nu har vi varit iväg & handlat lite & snart ska jag börja med maten :)
Senare i eftermiddag ska vi ge oss iväg & springa i spåret, 8-) Ska bli skönt som fan!






Ha en underbar dag alla sötnosar!












Leona Lewis - Alive


i die



Jag vill ha dom här strumpisarna! SÅÅ snygga!! Bilden kommer från vackra Ulrikke !



candy


Enrique Iglesias feat. Pitbull - I Like It






Swedish House Mafia - One

#

Vilken mysig valborg vi har haft :) & sjukt skönt att vakna upp idag & inte vara bakis ;)

Idag har vi varit ute i tornby & tittat på lite möbler & sånt men vi hittade inget kul. Nu är jag SÅ sugen på att börja göra klart i våran lägenhet för vi har ju trots allt bott här ett tag nu :p & idag flyttar Emilie hit så nu blir vi äntligen grannar :D Kul att ha en kompis så nära & allt :) 


Nu ska jag städa upp lite efter baby som har varit i farten & stökat till ;p  



POSS


RSS 2.0