OS

NU: USA-CANADA ! :) mums så spännande!


Jag ger er lite candy också.





()()()

Idag var jag hos min underbara frisör Camilla & hon gjorde mitt hår lika bra som vanligt :) Känns SÅ skönt att bli av med den där gräsliga utväxten.. Sen gick jag en sväng på stan med Karin & Hanna :) Blev en liten kortis runda för sen så ringde baby & ville ut till ikano & köpa ett tv-spel som kom ut idag så det var tydligen JÄTTE bråttom, haha :p Sen så fick jag reda på att det är festii festii nästa helg också :) Ska bli grymt roligt att festa med alla brudarna :)


Nu ska jag & baby se på hockey :)

Ha en mysig kväll!




The sound of missing you







Wildboyz ft. Ameerah - The Sound Of Missing You


Nelly

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Har nyss beställt dessa skor. Älskar dom..




De finns även i denna färg. Också jävligt snyggt !

Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


H&M








Underbara nyheter har kommit in på h&m! Allt detta ska bli mitt! :)


I wanna get back to those better days




Onsdag

Oh vilket härligt väder vi har! :) hade inte den där förbaskade snön legat kvar så hade man kunnat tro att det var vår, eftersom att det är ganska varmt också.. Jag kan ju säga att det var väldigt skönt att slippa skrapa rutorna på bilen för en gångs skull ;) mums!

Idag ska jag åka hem till mamma & pappa & mysa lite.. Mamma ska göra sin underbara gryta som jag ska få njuta av :) hihi, skönt att åka hem & bli lite ompysslad ibland.

GE MIG FREDAG NU, TACK! Då ska jag nämligen till frisören & fixa min sexiga utväxt.. Fast jag börjar bli lite osäker på om jag vill lägga i slingor igen eller om jag ska färga hela håret? Jag menar, mitt hår är ju hel blondt nu så jag kan lika gärna färga hela så slipper man ha på sig den där plågsamma mössan, haha.. Jaja, jag får se vad det blir :)



Nu ska jag äta något sen ska jag åka ut till landet :)


Puss!

mjau

Nu är bullarna klara & dom blev lika goda som sist! Denna gång gjorde jag kanelbullar & bullar med hasselnötskräm i & det vet jag att baby kommer gilla.. Min lilla gottegris ;)


Nu ska jag ner till tvättis & tvätta. Ska tvätta handdukar & då är det smidigare att göra det därnere eftersom att det är större maskiner där :) For your information ;p




POSS






Sweet little lies

Nu ska jag baka bullar till min baby tänkte jag :) Alltid lika kul att göra honom lite extra glad när han kommer hem från jobbet :)



Här har ni en sjukt bra låt också ! :)





Jag älskar dig !






right now

Såhär bra mår jag just nu !



Candy


I blame Coco




Fina halsband från Nelly


Necklace 100 SEK 99, Nelly Accessories - NELLY.COM

Necklace 105 SEK 119, Nelly Accessories - NELLY.COM

Necklace 102 SEK 79, Nelly Accessories - NELLY.COM

Necklace 101 SEK 119, Nelly Accessories - NELLY.COM

Necklace 107 SEK 199, Nelly Accessories - NELLY.COM

Prisoner Of Love Necklace SEK 2499, J Dauphin - NELLY.COM

Necklace 44 CM Metal SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM

Metal Necklace SEK 139, Nelly Accessories - NELLY.COM


usch!

Haha denna dag har INTE börjat bra. . . De började med att jag inte kom ut med bilen från min parkeringsplats imorse. Jag bara stod & "spinnade" på samma plats så det tog typ 15 minuter innan jag kom iväg. & nu när jag kom hem igen & skulle parkera så var det OMÖJLIGT för mig att komma in på min plats också.. Så jag fick ställa mig skit långt bort på en annan parkering som inte ens är min. Så ringde jag hsb nu när jag kom in & då svarade en jävligt SUR GUBBE & sa att om man hyr en plats så är det man själv som skottar bort all snö. VA? Hur sjukt är inte det? Trodde sånt skulle ingå, men tydligen inte. Jävla gubbe! Så nu får jag ta saken i egna händer & ge mig ut & skotta. Kommer väl ta 30 minuter typ för det är mycket snö, haha fyfan vilken dag..


Jag återkommer lite senare idag när jag är på bättre humör ;)




Sick

Okej, hur sjukt är det att inte Elin Lanto vann igår? Eller åtminstonde gick vidare?! HELT SJUKT! Jag tycker fasen att hon var bäst. Melodifestivalen bara spårar ur mer & mer för varje år..





Idag har vi varit hemma hos mamma & pappa på middag :) Mycket mysigt!
& nu ska vi mysa i soffan all night long.




Ha en bra kväll!


Puss



747


Sonia Rykiel

Idag släpptes Sonia Rykiels kollektion på h&m som ni säkert redan vet. Jag var inne på h&m´s hemsida & tittade men det fanns verkligen inget som tilltalade mig så jag är grymt besviken.. Nu går jag bara & väntar på the garden collection istället ;)


Idag blir det en riktig mys-dag :) Jag & baby har tittat på film & gosat & så kommer denna dag se ut. jag vägrar att gå ut i detta oväder. Vi var smarta & köpte mat igår tills idag också så man slipper åka iväg:)


Jag hittade en sjukt snygg väska igår på modekungen som liknar Mulberry´s bayswater som jag ska önska mig av mamma & pappa när jag fyller år :)




Nu ska jag gå in & hoppa på baby som ligger i sängen & vilar, tsss.


Ha en bra dag!


PLUS

Kul att det är så många som har hittat till min blogg :) Antalet besökare bara stiger mer & mer för varje dag som går :)


You know i love you




Vendredi


Idag bjuder jag på 3 nya härliga låtar :)








i love, love


Vad lider dom av?





Nu ska tydligen Spencer Pratt också fixa brösten. & så vill han göra en fettsugning & ett näsjobb.. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta? & stackars Heidi vill göra brösten ännu större.. Usch det är så trist att se när fina människor förstör sig själva..


asos
















Jag vill ha allt! Har jag sagt att jag fyller år snart? ;)


My boyfriend´s back

Jag dör så söta!!
Alla 3 flickorna är bara 7 år & dansar hur bra som helst!
En rolig sak också, titta på hon i grönt till vänster när tiden står på 1:53 haha hon får världens ryck ser det ut som..





Things i like







My favourites:

http://glitzybloggen.se/

http://www.improveme.se/Community/Blogg/natacha

http://dollyblond.se/

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

http://emsedge.freshnet.se/

http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

http://ulrikkelunds.blogg.no/

http://rebeccafiona.se/blogg/


Köpa eller inte köpa?


H O T







http://www.djquality.se/flash.php?init=inside







Grym musik !


I heart Nelly

Soft Lace Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM



right now



Nu ska jag krypa ner brevid min älskling & sova en stund :)


Modström




Joice Leopard Shirt SEK 999, Modström - NELLY.COM

give it to me baby


scary


Jag & baby tittade på Canada-Norge inatt till typ 03.30. Sen så skulle vi sova för natten..trodde vi.
Båda två vaknade av massa konstiga ljud & baby sa direkt att det garanterat va någon som försökte göra inbrott i våra förråd & jag blev livrädd! Jag hoppa upp ur sängen & sprang och tittade i fönstret & i vårat titthål för att se om man kunde se något. Men jag såg inte ett skit.. Så vi försökte somna om igen men TJENA det gick ju jätte bra.. eller inte. Jag hörde saker hela tiden så för mig var det omöjligt att somna om. Jag menar det skulle ju inte direkt förvåna mig om det är idioter som försöker göra inbrott i dom här husen eftersom att dom är helt nybyggda & dom tänker ju säkert att folk som bor här har pengar & värdefulla saker..
Sen helt plötsligt så var klockan 05.20 & baby skulle upp & åka till jobbet. Han gick ner i källaren & tittade på alla dörrar för att se om det var några märken eller så men han såg inget. & nu sitter jag här i soffan med täcke & är fortfarande rädd :( Är ju fasen ensam nu också. Den här dagen är helt förstörd nu eftersom att jag kommer vara helt död. Vi sov ju knappt 1 timme...
fan att vi bor på bottenvåningen.. Hade nog inte ens hört alla skumma ljud annars..


Nu ska jag se på nyhetsmorgon.


God morgon by the way ;)








++++

Det gick helt ok hos tandläkaren idag förutom att jag blödde typ i hela munnen när jag gick därifrån. Varför ska alla vara så jävla hårdhänta? Fattar inte det där alltså..
Jag hade inga hål iallafall :)


Jag & baby åkte & köpte semlor förut (som typ hela Sverige förmodligen gjorde idag) jag har aldrig varit ett stort fan av semlor men det smakade faktiskt riktigt gott :) möms! Kanske för att jag inte har ätit det på år & dar?










(gammal bild INNAN min op. (måste tilläggas) )


Carmen Kass

Carmen Kass är Lindex nya modell! Fantastiskt vacker och otroligt begåvad.






i love you

A L L T jag skrev nyss bara försvann... jävla skit!
Det var iallafall inget viktigt.. bara att jag ska till tandläkaren & bli blöt i hela huvudet som förra gången bara för att tanterna inte kan hålla den där vatten saken rakt i munnen när dom tar bort tandsten. & att jag inte har kunnat sova något för det va någon idiot som började borra klockan 7 på morgonen.. men hallå! vem fan gör det?  


jaja, nu ska jag göra iordning mig & hoppas på att jag blir på bättre humör idag, annars blir det synd om baby ;p



Ha en bra dag!







Candy


Snyggt från Gina tricot














Saint Valentin

Jag fick min lilla "present" av baby igår kväll när han kom hem igen för han visste inte hur & var han skulle gömma den, haha sötiiis! Jag fick en stor röd ros & ett kort med många fina ord :) min älskling.


I morgon ska jag söka jobb tänkte jag 8-) det ska verkligen bli super roligt... NOT!
Varför kan ingen bara knacka på min dörr & fråga om jag vill ha ett jobb? Skönt de skulle vara ! :p
Som plåster på "såren" så har jag beställt lite saker från h&m som kommer denna vecka ;) haha..






some candy






Nu ska jag borsta tänderna & sen gosa ner mig i soffan & titta på när baby spelar tv-spel ;)




********

Jag & baby tittade nyss på melodifestivalen & jag tycker fasen att de 4 gubbarna skulle gått vidare :p värsta kärlekslåten med fioler ju! haha..

& fasen vilka rysningar jag fick när de utvecklingsstörda sjöng, Sverige med Kent. L O V E L Y ! Kom & tänka på kent konserten & dom härliga tiderna..

I morgon blir det mys all day long. Jag ska göra en tårta till baby sen ska han få paket av mig :) hihi.
& vet ni vad han gjorde nu? haha han gick iväg till coop & skulle köpa "godis" sa han ( vi har hela bordet fullt med chips & godis ) så undra vad han skulle göra ;) han är underbar faktiskt men inget vidare smidig :p



Ha en underbar Lördagskväll & en mysig alla hjärtans dag!









Khaki - Vårens hetaste nyans!

Tänk safari i vår, och klä dig i stekhet khaki. Det är nämligen vårens vassaste färg, från ljus, sandfärgad khaki till en olivgrön, mörk khaki. Färgen har synts på allt från trenchcoats, safarijackor, linnen, shorts, kjolar, byxor med sidofickor och kavajklänningar, och färgen återkommer hos de flesta designers och stilar.


den där carmen kass




Mycket skön dag idag!
Jag & baby har hämtat våra efterlängtade persienner & varit ute på ikea hela dagen :)
& nu ikväll så var jag & tittade på deras bandy match & nyss så tittade vi på nya beck filmen :) en riktigt härlig dag med andra ord!

Får se vad som händer imorgon :) Man vet aldrig vad som kan hända när man lever tillsammans med min man ;) hihi


Ett riktigt tråkigt & meningslöst inlägg men jag vill bara att ni ska veta att jag lever!





j'adore parfum



Parfymer från victoria secret, i love them!



Parfymer från Escada



Parfymer från Britney Spears, Escada & DKNY



Parfymer från Valentino, Diesel & Van gils



Parfymer från Bvlgari, Dolce & Gabbana & Replay



Parfymer från Chocolovers, J.Lo, Lacoste, Aquolina, Cake, Scent, Kahala & Kylie Minogue 


( plus fler som ligger i sminkväskan & bilen )

candy




mercredi

Idag har jag tillbringat hela dagen ute på landet hemma hos mamma & pappa :) Det är så skönt att vara hemma ibland för jag blir så ompysslad av mamma :) Hon hade köpt nya solo & en liten godispåse till mig bara för att jag skulle vara hemma hos dom, hihi hur sött är inte det då!?

I morgon ska jag städa lite & sen åka till stan & lämna lite jobbansökningar.. fy så trist, men det måste göras!

Nu väntar jag på att min man ska komma hem från hockeyn, sen blir det mys :) Vi ska se Arsenal - Liverpool som baby har spelat in :) By the way så är det inte långt kvar tills vi åker till England nu :) Ska bli kul att komma bort lite.








zebra är hett



Den här underbara klänningen från mina uk vill jag gärna strosa runt i, i sommar :) Den finns på glitzy.se

we all love acne

Pistol Boots Short SEK 2995, Acne - NELLY.COM

Supreme Dress SEK 1595, Acne - NELLY.COM

Earth Jacket SEK 2749, Acne - NELLY.COM




give it to me baby







Bilder på vårat kök






Här är lite bilder på vårat kök i nya lägenheten :) det är inte riktigt klart ännu. Gardinera ska bytas så fort som möjligt så att ni vet ;) haha..
Ska lägga upp fler bilder på lägenheten i kväll eller i morgon.


Ha en bra dag!


tips!

Adela SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM                        



Scorett´s snygga wedges har förmodligen tagit slut i hela Sverige men Nelly har fått in ett par liknande för 299:-
Visst dom är inte super lika men jag tycker att dom påminner lite om scorett´s snyggingar. 
 



lill kissan




Såg att lill kissie har förstorat brösten.. det jag inte förstår är hur fasen hon kan röra sig så bra? Jag menar hon är ute på stan & käkar mat & träffar vänner med mera! Jag själv kunde inte ens röra mig efter min op.. Hela min familj fick ta hand om mig i 1 vecka för jag kunde inte göra något själv! Haha fan så orättvist livet kan vara ;)



Nu är det sovdags för min del! Sovgott !


Now i´m that bitch




Idag har jag haft en riktig toppen dag! Har umgåtts med Karin all day long :) Först var vi på Ikea & strosa runt lite sen åkte vi hem hit & la oss i soffan & tittade på film & snacka skit :) Riktigt välbehövligt!

Nu sitter jag & väntar på att min man ska komma hem från jobbet.
Tittade nyss på den nya reality serien Glamourama.. haha fan vad jag skratta när Petra övningskörde i den där skruttbilen :p Den serien kommer att följas!

I morgon tänkte jag åka hem till mina föräldrar (som jag egentligen hade tänkt göra idag) & fixa med lite saker & sen så ska jag fixa min garderob :) Har nämligen köpt mer galgar nu. hihi


& nu vet jag exakt vad jag önskar mig i present också :) Den UNDERBARA Prada Milano parfymen! dööör så god den är! By the way, så räknade jag mina parfymer häromdagen & jag kom upp till ca. 30 st.. ojdåå! Är helt crazy i parfymer alltså! ;p

Ha en mysig kväll sötisar!


så snurrar du min värld



Hallååå!

dagen började med att baby hoppa upp ur sängen & utbrast: KLOCKAN ÄR FAN 13.10, Madde!!
Haha jag fatta ingenting & bara glodde på honom & typ sa va?! Så jag tittade genast på min klocka & såg att den bara var 09.40.. Så då förstod jag direkt att hans klocka hade flippat ur. Ni skulle sett hans min alltså! Haha helt tossig i håret & helt chockad över att ingen av oss hade vaknat tidigare, men nu var den ju som sagt bara 09.40 så jag somnade om igen & sen så kom han uppkrypandes tätt intill mig & efter 1 minut så snarkade han, min lilla bääbi!

Sen vaknade jag av att min lilla mami ringde & väckte oss :) men då var klockan iofs 12 så det var alldeles lagom. Tanken var ju att vi skulle till ikea idag men ingen av oss orkade åka dit så vi tog oss en promenad till stan istället för att hämta Davids cykel som han hade ställt hos Putte. & så gick vi förbi våran gamla lägenhet & jag bara log medans jag tittade på ruckel huset. Känns så skönt att slippa det där stället & allt konstigt folk som bodde där :p blää!

& i eftermiddags så kom Davids syster med familj & hälsade på :) Riktigt trevligt faktiskt. & typ 10 minuter efter att dom hade åkt så kom Davids pappa & Inger :) Vi har redan haft otroligt mycket besök under våran första vecka här :) haha.

Imorgon tänkte faktiskt JAG åka själv till ikea & handla dom där förbannade galgarna som jag har tänkt köpa i flera dagar nu.. Måste packa upp & hänga in resten av mina kläder som ligger kvar i kartonger i sovrummet.
Osåå måste jag åka hem till mamma & pappa & skriva ut nya cv´n för det är ju våran gamla adress som står på mina papper nu. Men får se om jag gör det imorgon eller inte.. Intressant va!? ;p


by the way, så har jag tagit lite kort på vårat kök nu som i stort sett är helt klart så tänkte lägga in en bild på de imorgon så ni får se :)






i want sunshine




Denna Lördag har varit helt underbar!
Hela min familj har varit här & myst. Pappa gjorde även lite nytta ! ;)
Han satte upp alla tavlor på väggarna & min gigantiska spegel i hallen :) Haha, han sa att han inte blev direkt förvånad när Madeleine Haglund skulle köpa den STÖRSTA tavlan i hela affären & även den STÖRSTA spegeln, but i like it big!

Allt blev verkligen super fint! & så har jag hängt upp min fin fina lampa i köket med så nu ser det nästan lite överdrivet flott ut. (med tanke på vårat stora vita bord med) 

Sen när vi var klara med allt så gick jag & mami bort till ekkällan och köpte mat till alla. 



Nu sitter jag här i soffan & tittar på när baby spelar sitt älskade tv-spel.. sa jag att han är 26 år? ;) haha


Imorgon ska vi en sväng till ikea & köpa gardiner & lite nödvändiga saker.





Aee, nu ska jag hoppa på min man & pussa ihjäl honom! Ha det så bra allihopa!


Love M  



the garden collection

I Onsdags var pappsen här & installera våran tvättmaskin & diskmaskin :) Känns så otroligt lyxigt att ha det nu, haha. Nu är det bara en torktumlare kvar sen är vi nöjda ;)

Igår var jag & baby på hockey. Skönt med vinst alltså! Är inte så jätte insatt i det där men har man en kille som är ett sport freak så blir man lätt själv de :p

Just nu sitter jag bara & väntar på att tiden ska gå.. haha har inte så jätte roligt men det är alltid lika skönt att göra ingenting. Jag behöver meeeeer galgar, men orkar inte ta mig ut till ikea idag.. blää!
Ikväll ska jag, baby & putte åka till ishallen. Dom spelar ju hockey varje Fredag så ikväll tänkte jag följa med & titta :) Alltid lika kul att se när baby är bäst på isen ;) haha

Imorgon får vi besök av min familj :) Vi ska käka lite & så ska pappsen hjälpa oss att fixa lite saker här i lägenheten. Det kommer nog ta ett tag innan jag kan lägga upp lite kort på lägenheten för jag vill att den ska bli helt klar först :) Så du får vänta ett litet tag till, Emilie ;)


& är det bara jag som längtar tills Mars kollektionen kommer in på h&m eller?? Vill ha typ allt!!




Ha det bra babes !

Puss


m ö m s

Hej alla söta smulor!

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har haft SÅ mycket att göra nu med flytten oså.
Jag Ä L S K A R våran lägenhet! Den är så himla fräsch & perfekt! Sitter & tittar på den nu & känner hur jag sitter här för mig själv & ler, haha. Ska lägga upp lite bilder på den när allt är klart tänkte jag :) 

Var ute på tjejerna i Lördags också! & jag hade så extremt kul! :) Var flera månader sedan jag var ute så kände att jag behövde detta :) Nu har jag bara lite ångest över alla pengar jag gjorde av med.. blää! 

Idag ska jag & papi åka till em möbler och hämta vårat nya köksbord :) Ohh det är så fint! Haha jag är så nöjd med allt alltså! Sen ska jag åka förbi ikea.. igen.. för att köpa ÄNNU mer galgar.. Har ju en jätte stor garderob nu & jag har typ fyllt halva den & jag har kvar 2 kartonger & en halv stor svart påse med kläder kvar så vet inte riktigt hur det ska gå.. men får väl rensa lite till :p


Jag suger på det här med att skriva blogg alltså.. Känns så fånigt :p
Får se hur länge jag håller på med detta.


Nu ska jag gå & göra mig fin.
Ha en bra dag!

Puss


RSS 2.0