sandhamn

Jag sitter & tittar på Sandhamn som hade premiär på tv3 idag & nu längtar man bara ÄNNU mer till sommaren! 
GE MIG SOL & VÄRME NU! 



 

()

Jag har inget att göra & är inte ett dugg trött & baby sover. Blä så trist.
Försöker komma på något som jag kan ha på mig på Fredag men har verkligen ingen aning? Vet inte ens hur jag ska ha håret eller vad jag ska ha för high heels? Haha, vilka problem man kan ha! 

I morgon tänkte jag ge mig ut på stan & göra lite ärenden. Ska till ett hemligt ställe också, men jag tänker inte säga vart ;) hihi

Det blir en fullspäckad helg. På Fredag ska vi till Davids mamma på middag & sen på kvällen är det bloggfest.
Lördag ska vi hem till mina föräldrar & äta påskmiddag. Söndag ska vi äta middag med min släkt (& så fyller jag även år då) & på Måndag förhoppningsvis köpa en ny bil :) Vi har mycket roligt att se fram emot :)




Nu ska jag lyssna på moosik & titta på mer kläder.
Poss



DÖÖR, SÅ BRA!

Best of Swedish House Mafia 2009 (Megamix)










dirty talk

Buuhuu, jag hittade INGET som jag kan ha på mig på Fredag. Vad fan ska jag göra nu?! Provade en fin klänning från the garden collection på H&M men jag såg ut som en ballong i den. skit!
Det får bli en runda i morgon också helt enkelt 8-)


Nu sitter jag & väntar på att min man ska komma hem så att vi kan åka & handla maaaaat. Dör snart av hunger.








Poss

Candy














dress








Klänningen från Nelly är underbar! Den kommer användas flitigt i sommar när man är brun & fräsch ;)

lööve

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen & styrt. Jag har fått en ny handläggare som är så underbart snäll & trevlig! :) Så det känns extra bra. Sen är det ju inte alls kul att gå dit, men men livet är inte alltid så roligt. 8-)
Jag ska börja söka ÄNNU mer jobb nu. Måste ha ett!


Jag tror att vi ska köpa en Volvo s40. För s80 blir fasen för stort för lilla mig. haha kommer försvinna i den bilen så s40 är nog mycket bättre. Jag & papi ska nog åka & titta på en som finns typ 30 mil härifrån :p Men vad gör man inte för en ny bil ;)

Nu vill jag verkligen ha sommar. Klickade hem en underbar lila bikini från h&m förut som jag vill använda NU! Hoppas bara att den är lika fin i verkligheten. Vill vara brun också så att man slipper ha så mycket smink på sig. Hatar att ha såhär mycket smink. Blir helt kladdig & äcklig! usch.



Nää, nu ska jag nog ge mig ut på en lång promenad.

Poss



blää

Idag mår jag inte alls bra. Har mått illa i stort sett hela dagen så nu ska jag gå & lägga mig & hoppas på att det går över tills i morgon.





Har haft en underbar dag hemma hos mina föräldrar. Vi åt god mat & massa kakor :) möms!
Jag & pappa ska åka & titta på bil till mig imorgon :) Är sugen på en Volvo S80 eller S40 :) Känner att det är dags för en ny bil & jag vill ha en större & nyare än den jag har idag. Kuuuliiii!

Jag är så sugen på att beställa denna klänning men känner att den kanske inte är värd 1100:-
Men den är otroligt fin!



Nu ska jag dricka kaffe & titta på Taking the stage.

Poss!



My destiny

Nu är jag iordning gjord & klar för att åka ut till mamma & pappa & äta en god söndagsmiddag :)




Ha en bra Söndag!
Puss









Det finns inga ord

Idag har jag & baby varit hurtiga igen :) Vi var ute & gick typ 7 km i världens tempo & det kändes i benen vill jag lova ;p Vi har hittat en jätte bra & mysig runda att gå nu som ligger typ där vi bor så den vägen blir det några gånger i veckan nu :) 
Nu har vi precis moffat i oss tacos. Mums så gott det är! 


Nu blir det mys.

Puss

 

Idag var babys mamma här på besök en stund & efter att hon hade åkt så gick vi ut på en lång härlig promenad :) Det har varit så underbart väder idag. Varmt & soligt, just the way i like it :) Nu längtar jag bara ännu mer till brunbrända ben & jordgubbar. MUMS på de!




Nu ska jag se den spännande matchen mellan Linköping - Frölunda :)






Puss !


love



Hemklickat :)


As i am

Om ca 45 minuter så kommer min älskling hem från jobbet. Jag hatar att vara ensam på kvällarna =(
Vet aldrig vad jag ska göra. Hatar typ att se på tv. Finns aldrig något att se på iallafall. Bara massa mupp program som går. Haha fasen så positiv jag är. Jag lyssnar alltid på musik & målar naglarna typ. & efter typ 15 minuter så tröttnar jag på färgen jag har så då målar jag nytt. Sådär kan jag hålla på en hel kväll utan problem. 8-)

Men det blir ju annorlunda sen när man har ett jobb. Då uppskattar man sina kvällar hemma mer & kanske till och med tycker att det kan vara skönt att vara ensam ibland.?  haha eller jag vet inte.


Vi hörs i morgon mina små havrekakor.


Poss




poppi





Nu är gardinerna klara & det blev SÅ fint! :)
Nu ska jag äta mig mätt på popcorn.
hejdå.



h&m




Jag klickade nyss hem denna vackra skapelse från h&m.
Så enkel men så fin.



yellow

Haha nu när jag tittar på bilden som jag har i föregående inlägg så ser jag att jag ser ut som en liten kyckling. Helt gul i ansiktet. Jag måste bara säga att det är ljuset som spelar ett spratt. Jag sminkar mig inte så, haha :p


var bara tvungen att säga de ;)




Poss  





secrets

Hej mina finingar!

Vad jag ska göra idag: i n g e n t i n g. Skönt! Eller jo, jag ska fixa gardinerna till sovrummet. Måste lägga upp dom på längden & stryka dom lite men annars ska jag inte göra ett skit. Jag känner för att se på massa filmer & bara gosa ner mig i soffan med massa kaffe :) mums!

Jag har lite panik. Jag provade min outfit som jag tänkte ha på bloggfesten men jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig så det innebär att jag måste springa på stan & leta kläder. hjälp!


Nu ska jag äta lite.

Puss på er!













give me




2 fina transparenta tunikor från Nelly som jag gärna skulle vilja ha!

blame it on coco

Hej alla sötnosar!

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka iväg & söka lite work. Sen ska jag hämta mamsi på hennes jobb :) Ska hem till mina föräldrar idag igen, haha. Älskar att vara där & jag älskar mammas mat.

Ikväll är det match igen. Hoppas verkligen att LHC tar hem det här! Det är dom fasen värda!





Ha en bra Onsdag!





Poss



peace

Äntligen så är man hemma igen. Ligger nerbäddad i soffan med täcke & kudde med lappisen på magen & kent i mina öron. Underbart mysigt!

I morgon ska jag & baby börja springa igen. Klockan ringer vid 10 så då ska vi hoppa i kläderna & åka upp till spåret i Vidingsjö. Det ska bli skönt att börja springa igen. Jag mår bra av det.
Sen tänkte jag söka lite mer jobb. Jag är så duktig!


Gud vad jag ser fram emot bloggfesten. Jag kommer ha så himla roligt tillsammans med Emilie & hennes vän :) Känner att det kommer bli en bra kväll :) Det är så himla roligt att lära känna nytt folk också!


Nä nu blir det 747.
Sovgott sötisar.
Puss





Tisdag

Nu har ännu mer snö försvunnit, FAN så skönt! :) Nu kommer man äntligen kunna gå i high heels utan att behöva vara livrädd att man ska halka & ramla :p

Idag ska jag söka lite work & sen ska jag hem till mina föräldrar & ha en mys kväll med dom :)



Jag återkommer ikväll!


PUSS




Min David




Den vackraste stunden i livet var den när du kom ♥




NELLY





Grymt snygga bikinis från Nelly. Min favorit är är den längst upp i vänstra hörnet :)


Idag fick jag hem ett volympuder som är i sprayform från http://www.hhhshopen.se/ & jag har hört & läst att detta ska vara jättebra så det ska bli kul att prova det :) Jag återkommer med resultatet.





Andreas Wijk





Hur jävla bra är han inte!?
lovely.


Nu är jag tröttis. Jag & baby har nyss tittat på The descent 2 & den var grymt bra! Det är så himla roligt att se en bra film. Vi brukar nämligen inte ha någon vidare tur med filmer. Alla brukar vara skit dåliga..

I morgon ska jag städa lägenheten & söka ännu mer jobb. & så ska jag även sitta lite barnvakt till min älskade systerdotter ♥ Så det blir nog en riktigt bra dag med andra ord.






Nu ska jag faktiskt titta på lite recept & se om jag hittar något gott som jag kan laga i morgon 8-)


adios







¤



Nu ska jag & baby se Liverpool - Man united :)


 




shoes




söndag

Nu ska jag & min man hem till mina föräldrar & äta middag :)





Puss !




only you

Nu har jag precis kommit hem från Davids pappa :) Vi har varit där på lite kalas för han fyller år på Måndag & nu är jag PROPPMÄTT! Har nämligen smällt i mig massa kakor & tårta :p blää!

Jag tänkte fortsätta pyssla med gardinerna nu eftersom att David är på hockey så det är bäst att passa på när man är ensam ;)



Adios!



my world goes on

Idag har jag spenderat halva dagen ute på ikea med min familj :) Mycket mysigt!
Jag har nyss satt upp nya gardiner i köket & jag blev mycket nöjd. Jag har sytt upp dom lite men vet inte om den ena gardinen blev sne? Haha ser inte David det så kommer nog ingen göra de ;p Ska även byta gardiner i vardagsrummet & sovrummet men det får bli imorgon för nu orkar jag inte pyssla mer.

& min kväll kommer jag spendera i Mjärdevi sporthall för baby ska spela innebandy. Har jag sagt att han spelar både innebandy, hockey & fotboll? Jag är tillsammans med en riktigt sport nörd! ;)







Ha en fin kväll!
Puss


candy





Jag tror att denna låt kommer bli en hit i sommar!



=

Nu ska jag ut till ikea med min underbara familj ♥







Puss !



hit me hard

Idag har jag spenderat hela dagen i Ullared med Davids mamma & syster :) Vi har haft en skit mysig dag med mycket shopping!


Men jag är fasen ledsen för en sak... Jag missade alla snygga saker från the garden collection juu :( Men iofs så behöver jag inte mer kläder nu på ett tag men jag hade så gärna velat ha en klänning därifrån men man kan ju hoppas på att den kommer in i butik så kanske jag kan be Davids syster att lägga undan en till mig? ;) Hoppaaas på de!

Nu åkte nyss baby iväg till ishallen. Min lilla man ska spela hockey som vanligt :) & jag kommer slockna på soffan vilken minut som helst så nu säger jag godnatt!



POSS



Ses vi där?





Jag ska dit med söta Emilie ( http://empaaa.blogg.se/ ) & det ska bli otroligt kul!



Nu ska jag sova. Har en lång dag framför mig :) 


PUSS! 
 

see you soon

Nu har jag precis pratat med Davids syster om imorgon. Ska hämta upp henne vid 05.30 & sen gasa till Mjölby för att möta upp mamma Eva-britt :) Haha kommer vara helt D Ö D imorgon :p

Fan vad snäll jag har blivit. Idag var jag på Ica & skulle skicka tillbaka mitt paket till h&m & utanför står det en stackars kille som spelar dragspel & nedanför honom står det en skylt(läste inte vad det stod) men antar att det stod något om att han behövde pengar eller nått som det brukar stå på alla skyltar så jag gav honom hela 20 kr!!! Är inte det snällt eller? När alla andra bara går förbi stackarn.. David kommer bli så stolt över mig när han får höra det här, haha! Jag är nog världens snällaste när jag tänker efter ;)


Nu ska jag laga mat :) Är SÅÅ hungrig!



Puss på er!






Liverpool

Jag längtar så otroligt mycket tills vi åker till Liverpool :) Ska bli så himla roligt att få se en riktig fotbollsmatch med riktiga proffs! & vi ska åka tåg till London också för vi flyger hem därifrån så vi ska se till att vi hinner med att strosa runt där med :) Myys!








Queen of hearts

Jag hämtade nyss ut ett paket från mitt älskade h&m & min fiiiina jeans jacka satt skitbra! :) Vilket jävla klipp jag gjorde, haha! Helt stolt.
Nu ska jag snart laga mat till min man som vanligt :) det är bäst att ha maten på bordet när han kommer hem annars så får jag smisk ;p
Jag gjorde en söt gubbe glad förut. jag var påväg att slänga sopor & det var han med & stackarn kunde knappt gå så jag tog alla hans 3 påsar överfulla med blöjor eller något äckligt & slängde det med :) haha.. ville inte att han skulle behöva gå längre. han såg så ledsen ut jöö! Ohh vad jag är snäll.







STOR puss från mig!




GRYYYM!





Jag vill daaansa!

+

Fear is temporary, regret is forever.












give me



Hur fina är inte dessa Hunter stövlarna? Jag vill ha dom ! :)

so far away from where you are




Lovely !




Min pärla gick igenom besiktningen idag. SÅ himla skönt :) Jag har varit med pappsen hela dagen & fixat lite med mitt cv osåå :) Nu är jag hemma igen & väntar på att David ska komma hem från jobbet så att vi kan äta tillsammans :) Idag fick vi hem lite papper som inte är speciellt populära hos mig om man säger så. SPYR RAKT UT! Men det ordnar sig förhoppningsvis fort som fan så man slipper skiten. blää!



Hoppas att ni har en härlig Måndag!



POSS

happy time

Hello!
Idag har jag varit ute hos mamma & pappa typ hela dagen & tvättat & städat min lilla bil eftersom att jag ska besiktiga den imorgon :) Nu ska jag duscha & sen se på film med min man :) Med andra ord så har det varit en härlig Söndag!

På Torsdag åker jag, Davids mamma & syster till Ullared & shoppar :) Ska bli kul att åka iväg på en liten tripp.





& just nu så hoppas jag lite extra på en viss sak ;)
















Bye bitches

i can´t get no sleep

Klockan är nu 01:33 & jag sitter & funderar på vad jag ska önska mig av mamma & pappa när jag fyller år.. Det är ju inte långt kvar nu så jag känner att det är dags för att ta ett beslut ;) Jag vet en sak jag vill ha men det vill inte mamma ge mig, haha.. & jag fattar egentligen varför men jag ska nog se till att få det iallafall ;p

& vad ska jag önska mig av baby? hmm.. riktigt svårt det där men jag ska nog komma på något bra ;) tsss..



Nä nu ska jag verkligen försöka sova. Tänkte nämligen ge mig upp tidigt imorgon för att gå ut & gå :) HURTIIIS!





Pussi





you had me at hello

Fattar inte hur den där Anna kunde vinna alltså!? SICK!



Nu ska jag & baby se film :)






PUSS


NEEEJ!

Nu står det 3-3 i matchen & det innebär att det kommer dröja ännu längre innan min man kommer hem =,( Det kommer antagligen bli förlängning..




Piss.

redlights







Jag har tvättat & städat typ hela dagen & nu är jag äntligen klar! Min man är på hockey & jag ligger i soffan med lappisen på magen & väntar på att han ska komma hem så att vi kan äta :)
Ikväll ska jag faktiskt se på melodifestivalen eftersom att det är final & allt ;)





Nu ska jag dricka läsk & lyssna på moosik.
Pusshej!


123

Nu ska jag städa hela lägenheten med denna låten på repeat ;



hjärta









mysig låt.



h&m


nelly



Jag skulle vilja trippa runt i detta i sommar!


do you think about me

Idag har jag & baby varit runt i hela stan & handlat. Jag inhandlade bland annat smink från make up store & kicks :) Mycket välbehövligt kan jag säga! :)

Nu har jag nyss tittat på "Bella & Tyra show" & jag höll på att skratta ihjäl mig när Tyra skulle ner för stången på brandstationen :p haha så jävla roligt! Denna serie kommer att följas flitigt :)






Bjuder på en grym låt :)












bye

KLICK !




Beställde hem denna underbara jacka också! ojdååå ;)


i die

GÅ IN PÅ : www.djquality.se & lyssna på alla nya heta låtar som har kommit upp!


HOTHOTHOTHOTHOT !

Jofama by Kenza



Jag är grymt sugen på denna jacka men vet inte om den är värd 2000 spänn...?

yeeees



Den här vackra skapelsen som klingan har på sig är nu beställd ! :) Älskar färgerna!




Nu har jag precis skjutsat baby till matchen & själv sitter jag här & ska se på fler avsnitt av keeping up with the kardashians.. Vi var även & köpte en cykel för 9 jävla tusen till baby idag, haha. Men nu har jag något att skylla på ett tag så att jag kan köpa massor kläder till mig själv ;) 



Ha en bra kväll!


Puss 

memories






Nu ska jag tillbaka till sjukhuset!



BYE!


*

Oh vilken härlig Tisdag! Denna dag bjöd på sol & mycket kärlek :)
Jag har varit hemma hos mina föräldrar & mamma bjöd på kinamat från KinaThai. MUMS så gott de är alltså!
Var även hemma hos min syster & träffade min lilla Alicia. Älskar den ungen ♥

I morgon ska baby till sjukhuset & jag ska vara där med honom hela dagen. Min bäbis.




Känner att jag inte har ett dugg att skriva så ni får nöja er med detta ;)





Puss på er!




Pass this on





LOVES IT !


i love my love







Idag har jag inte fått mycket gjort. Men det är faktiskt skönt att göra ingenting ibland :)
I morgon ska jag ge mig ut & söka jobb..igen. Jag blir inte klok på mig själv alltså! Jag är sjukt sugen på att bli nagelteknolog men jag vet inte om jag vågar chansa? Vet liksom inte om man kan leva på bara de? usch vad det är rörigt i mitt huvud just nu.


På Onsdag ska min baby till sjukhuset :( Jag ska hålla honom i handen all day long. Mitt hjärta.
Fast jag vet att allt kommer gå jättebra!




blablabla.
Nä nu ska jag se på fler avsnitt av keeping up with the kardashians :)


Ha en fin kväll!

Puss


candy










disappointed

Ohh vilken besvikelse. Plastig & dålig passform. BLÄ ! Den åker tillbaka direkt.







Keeping up with the Kardashians

Jag har hittat en ny serie att följa! Har totalt missat denna ”realityserie”, & nu jag är fast.




bang bang


last night a dj saved my life

Jag hade en rolig kväll igår även om jag aldrig gick ut. Jag kände inte alls för det så jag köpte med mig mat & åkte hem till baby :) Det var faktiskt skönt att komma hem ganska skapligt med tanke på att vi ska iväg på kalas hos Davids syster idag. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen & fräscha till mig lite :) By the way, mina nya skor var otroligt svåra att gå i eftersom att det är isgata överallt men dom är grymt bekväma! ;)







Ha en mysig Söndag!

PUSS


3 words

M Ö M S, så god min pizza blev :) Nu känner jag mig sisodär 3 kg fetare, haha. Åt som en gris :p Men det är väl härligt de med!
Kan man längta tills man får använda ett par skor eller? haha jag går runt i mina skor här hemma & baby bara tittar på mig & skakar på huvudet, & jag fattar inte riktigt varför ;)

Nu blir det mysii kläder & senare let´s dance & film. Ha en mysig kväll allihopa!  




i love my new shoes


oh sunny day

Oh vilket härligt väder vi har idag ! :)
Idag har jag varit runt i stan & fixat & trixat med massor saker. Har bland annat sökt lite jobb & köpt alkohol till imorgon :) & så har jag hämtat ut mina 3 paket på Ica & skorna från Nelly satt helt underbart! Båda paren! Inte vanligt att jag har en sån tur :p

Nu håller jag på & göra pizza till mig & min man :)  mums!



Återkommer ikväll.

Puss sålänge!

//

Idag var jag en sväng på stan & sökte lite jobb, spyr verkligen på de! Men sånt som måste göras, tyvärr.
Men jag börjar verkligen bli mer & mer sugen på att bli nagelteknolog :) Jag pratade lite med papi om det förut & han tyckte att jag skulle satsa på frisöryrket (som han alltid har tyckt) & jag har ju velat bli det ända sen jag var typ 12-13 år men det som tar emot är att det är SÅ jävla pissdyrt! Som många vet så tog jag ju ett lån på 40.000:- när jag opa. mina bröst & jag har 1 år kvar att betala av de & jag kan säga att det svider lite.. & då är det "bara" 40.000:- . & om jag ska utbilda mig till nagelteknolog så får man hyra sin egna stol sen när man har gått klart kursen & marknadsföra sig själv, så det gäller ju att vara driven. Det blir nästan som att ha ett eget företag.. Lite läskigt faktiskt :p Men jag ska ta mig en riktig funderare & se vad som händer :)   


Nu borde jag egentligen åka till ica & hämta ut mina 3 paket från Nelly & h&m men tror fasen inte att jag orkar de idag ;) Får bli imorgon istället för då ska jag ändå ut & fara omkring. 
Gud så intressant känner jag! haha.. 


Ha en underbar Torsdag!





Ride it

Gud vilken härlig & mysig dag jag har haft :) Har spenderat hela dagen på stan tillsammans med min syster. Köpte med mig lite kläder & smink hem. Men blev lite besviken faktiskt för jag tycker fasen inte att det har kommit in så mycket snyggt någonstans.. Men men, that´s life.

Nu snart ska jag laga lite mat till baby :) Haha stackarn har fått vänta på mat medans jag var på stan & förstörde pengar ;) tss.

Davids syster gav mig lite hopp idag också :D HOPPAAAAAS !






Bye.


maybe baby

Jag har suttit & tittat lite på nagelterapeututbildningar & jag hittade otroligt nog en här i Linköping :) Så nu har jag mejlat dom & frågat lite saker som jag vill ha svar på. Hoppas verkligen det kan vara något för mig! Skulle vara så otroligt kul att få jobba med sånt & träffa nya härliga människor varje dag :)






Nu ska jag dricka upp min vanilj cola & sen bädda ner mig i soffan & se på film med baby :)



Adios!



Running from the city lights




Det blir storhandling idag istället eftersom att man knappt kunde köra bil igår.. Min lilla bäbis blåste ju nästan av vägen :p

Jag ska börja titta på lite utbildningar sen när jag kommer hem. Känner att det kanske är dags att börja plugga trots allt? jaja, time will tell.



Ha en bra Tisdag!


Sick people

Hur kan en människa snacka så mycket skit & samtidigt påstå att hon är min vän?!
vidrigt.



Jag är så tacksam för att jag har min underbara pojkvän & min familj ! Älskar dom ♥



love

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Snart är dom mina ! :)


sex on fire

Är det bara jag som är *^^%¤)(// trött på all snö?
Trodde faktiskt att vi skulle bli av med den nu, men tydligen inte. Det kommer mera!

Idag ska jag & baby storhandla :) Ska handla på oss extra mycket för nu har vi ju en stor kyl & frys, vilket känns lite lyxigt ;) hihi


Vi åker till Liverpool den 16 April med & stannar till den 20 April då vi flyger från London så jag hoppas att man hinner springa runt & titta lite där innan vi flyger hem till Sverige. Vi ska ju se Liverpool - West-Ham så det är därför vi ska till Liverpool, förstår ni :) Ska bli mysigt att komma iväg en sväng. Vårat nästa resmål är Thailand & USA :) MUMS!










Ha en bra dag!



PUSS


RSS 2.0