i´m in loveAlltså ge mig denna lilla sockerbit! Haha, så jävla söt!h&m in my heart

Cookies som snart är mina  ♥

l o v ei love Armin Van Buuren ♥
*

Hii dolls!

Idag har jag varit på sjukhuset i Nkpg där jag ska göra min op. & pratat om risker med operationen osv.. Jag hoppas nu på att det blir snart snart snart. Är trött på att bara äta kokt mat som smakar skit. blääk! Jag har gått ner ytterliggare några kilon.. Vågen står nu på 49kg & jag kan inte minnas när jag vägde så lite sist.. Men det är bara att kämpa på & som sagt hoppas på att det blir op. så snart som möjligt!

Nu ska jag sluta gnälla tänkte jag ;) haha.. Ska hoppa i säng snart. Börjar bli tröttis.

Hoppas att ni alla mår bra!
Kärlek


candy

Möms

candy


kuwl
Nu snart ska jag & familjen till sjukhuset för att hälsa på min syster, Danne & deras lilla bäääbiiiis :D Som jag har längtat till denna dag!! Nu är man moster till 2 små söta liv :) i´m so happy!!
POSS

in love
Jag är kär i Kings of leon´s nya album


you make me go lalala

Hello dolls!

Jag vet, jag är sämst på att uppdatera, men har ingen lust längre..typ.. På Måndag börjar jag iallafall jobba på Gina Tricot i stan & jag hoppas på det bästa! Det ska bli SÅ kul! :D Vet att det kommer passa mig som handen i handsken! 
Snart är det även dags för op. också. Det ska bli så skönt att bli av med skiten!
Nu ska jag fortsätta & mysa med baby.

poss
enjoy!
lycka

i´m so happy right now !!!!!

& jag ler, för du blir min räddning

Hello dolls!

Snart kommer baby hem från ishallen & då blir det mysiimys :) Vi ska gosa ner oss i soffan & titta på film. I morgon ska vi gå på stan & köpa skor till mig & kanske lite kläder med ;) tss..
Idag fick jag en tid för ett möte med min läkare som ska opa. mig. Skönt att det är på gång nu! Dock är inte det mötet förns om 2 veckor.. Men det är bara att vänta & se glad ut :p Hoppas bara att jag får en op. tid snart också!
Jag saknar denna pingla otroligt mycket!! Men snart drar vi till Sthlm & det blir mycket mööjs :D Poss

RSS 2.0