hope

Hej gullos!

Idag har jag varit hemma från jobbet..igen. Min mage strular som vanligt. Fick knapra morfin inatt för att kunna sova. Jag vet att det är ett ständigt tjat om detta men det är fruktansvärt jobbigt ska ni veta! Jag vill bara opereras nu & bli bra! 
Mina älskade skor från Tommy H var stora som hus så det blir att skicka tillbaka :( Jag ska få några andra skor istället så jag & baby ska på skojakt ihelgen :) mys!

Snart blir jag moster till min systers 2:a barn. Hon är beräknad att komma till världen på Söndag :) Jag längtar som en tok!!! Tror dock att det blir senare än beräknat.. mysiimys! Jag längtar tills jag & baby får en liten bääbiis. Fatta så underbart! Helt sjukt..


Nu ska jag gosa ner mig i soffan med täcke & kudde.
Puss på er!




buuhu



Oj så trött jag är idag. Fick ta morfin inatt för att kunna sova. Hade så ont i mage & rygg :( Trött man blir på skiten! Hoppas på operation snart!!! stackars mig.






Shontelle - Impossible

le love




Min baby är bäst! Jag fick dessa underbaringar av honom :) :)



i´m in love

Åh vad jag vill tatuera mig igen!! Har hittat en så otroligt fin tattoo som ska få pryda min "inner arm". Men först måste jag bara ha money till det ;) tss.. Undra vad baby kommer säga, haha.. Han kommer inte gilla det iallafall. Han tycker nämligen att det räcker med dom jag redan har ;p snuffe!
Men jag SKA göra det iallafall. Jag bara måste. Jag är förälskad i den.



Nu blir det mööjs.

Puss


/

& jag har tillbringat min natt på akuten...igen. Men nu har jag fått det svart på vitt att jag har gallsten & det blir operation av det. Hoppas bara att jag slipper vänta i all evighet. Har fått med mig morfin tabletter hem ifall jag skulle få ont igen (& det vet jag att jag kommer få) Hoppas bara att dom är lika bra som det morfinet dom ger mig på sjukan.. Usch så synd det är om mig!! Kul att vara helt handikappad i över 1 vecka & att inte ens kunna ta sig upp ur sängen själv. Vet ju hur jobbigt det är med tanke på min bröst op. Men men, det ska bli SKÖNT att bli av med skiten iallafall!! :)  

Nu ska jag sova lite på soffan. Idag är jag trött. Det får man vara. När man är sjuk.

Poss

high

Hello wine lovers!

Oj vilket blogguppehåll jag har haft. Shame on me! Men om jag ska vara ärlig så har jag ingen större lust med detta längre. It´s a complete waste of time. Sorry, men så känner jag faktiskt. Så det kommer vara lite ditten & datten med min blogg nu ;) Jag jobbar långa dagar & när man väl är ledig så vill jag bara umgås med min snutt :)
Den här helgen kommer bli SÅÅÅ mysig! Vi ska ha en riktig "inne-sittar-helg" & ligga i soffan med täcke & godis & se på filmer hela dagarna. MUUUMSI !


Hoppas att ni alla mår lika bra som jag gör!!
POSS




blä ä ä ä




Jag h a t a r att vara sjuk. Nu har man börjat hosta som en tok också! Som det ser ut nu så blir det inget jobb för min del i morgon :( Trist som fasen, men är man sjuk så är man. Jag förstår inte hur vissa människor åker & jobbar även när man är sjuk.. ? Jag tycker att det är så respektlöst mot sina arbetskamrater. Sånt gör man bara inte! 

Nu ska jag göra varma mackor. Jag är SÅ hungrig & det är SÅ synd om mig. Tur att baby är här & livar upp stämningen :) Han gör mig hel. 




adios!



Love is friendship set on fire

Hej sweets!

Jag mår fortfarande skit :( Ligger nerbäddad i soffan & tittar på när baby spelar tv spel :p Ni kommer säkert tycka att jag är knäpp nu men jag tycker faktiskt att det är ganska mys att göra de & det har jag alltid tyckt :) tss.
Jag längtar redan tills jag ska jobba igen. Jag trivs så jävla bra & alla är så gulliga mot mig! i love it.

Nää, nu ska jag pussas lite med min man :)
Ha en fin helg!

Puss







Akon - Once Radio (Prod. by David Guetta)

skit!

Kul. Nu är man sjuk också. Förkyld som fasen & lite feber på det. Inte kul alls! Men som tur är så är jag ledig i helgen så jag hoppas att man hinner bli frisk tills på Måndag för då är det jobb som gäller! Min baby är ju också sjuk så vi ligger båda 2 med täcke i soffan & tycker synd om varandra ;p tsss! 

Nää, nu ska jag knapra mer ipren. gotti! 





poss 



by the way, så har jag tröst handlat lite. Det blev skor & en ny parfym, haha ja, jag vet vad ni tänker men jag älskar mina parfymer! ;D


happy

Hello sweets!

Jag är helt d ö d. Min första dag på Nordik var super! Men är dock sjukt trött i mina ben & fötter. Det var ett tag sedan man jobbade 9 timmar nonstop :p Men imorgon tar vi nya tag igen! ;)
MEN jag tror att jag börjar bli sjuk :( Min man är förkyld & har feber.. & jag börjar få ont i halsen. NEJ, JAG KAN FAN INTE BLI SJUK NUWÄ JU! orkar inte.

Nu ska jag krypa ner i soffan tillsammans med baby.


poss







MUMS!




here we go

wish me luck!!!!!!















waaah!



RSS 2.0