CHANGE

Ny blogg!  http://helloheartbreak.spotlife.se/ 

Bye bye blogg.se !


.

Oj oj oj, man kan säga att jag har haft några händelserika dagar den senaste veckan.. Har varit på akuten typ hela helgen med otroligt hög feber och en kraftig infektion i kroppen. Blev inlagd för njurbäckeninflammation och tydligen så var det väldigt illa pga att jag hade SJUKT höga värden vilket är väldigt farligt. Har fått intravenös antibiotika i några dagar och nu är jag hemma igen. Äter stark medicin nu och jag är sjukskriven i drygt 2 veckor. Glad att det är påväg åt rätt håll i allafall!  
Börjar bli trött på sjukhus känner jag. Först gallsten & nu det här. Ska det aldrig sluta? Måste nog skärpa mig gällande kosten också. Läkaren frågade nämligen om jag var vegan (?) och det är jag ju verkligen inte. Är bara väldigt petig med maten. Det fattades tydligen någon form av salt blablabla i kroppen och det kan leda till hjärtproblem så nu är det skärpning som gäller!!!Som tröst så har jag beställt ugg´s till mig själv :) Dyra men väldigt fina och comfy!


POSS

The sound of missing you <3.

Hej göllisar!

Just nu håller jag på att städa vår fina lägenhet för jag ska få besök lite senare. Jag ska träffa en tjej som bor i samma område som vi fast hon har en 3:a & vi ska eventuellt byta :) :) Hoppaaaas!!

Denna vecka är det dåligt med jobb. Nästa vecka drar det i gång ordentligt igen! Så på Onsdag ska jag & några brudar från coop käka sushi & sen gå ut :) Har inte varit ute på en Onsdag på evigheter så det ska bli göy !Nu ska jag återgå till mitt städande!
POSSI´M BACK !Snart mina & det kommer bli grymt med ett par grovt stickade strumpbyxor under ♥RSS 2.0