.

Oj oj oj, man kan säga att jag har haft några händelserika dagar den senaste veckan.. Har varit på akuten typ hela helgen med otroligt hög feber och en kraftig infektion i kroppen. Blev inlagd för njurbäckeninflammation och tydligen så var det väldigt illa pga att jag hade SJUKT höga värden vilket är väldigt farligt. Har fått intravenös antibiotika i några dagar och nu är jag hemma igen. Äter stark medicin nu och jag är sjukskriven i drygt 2 veckor. Glad att det är påväg åt rätt håll i allafall!  
Börjar bli trött på sjukhus känner jag. Först gallsten & nu det här. Ska det aldrig sluta? Måste nog skärpa mig gällande kosten också. Läkaren frågade nämligen om jag var vegan (?) och det är jag ju verkligen inte. Är bara väldigt petig med maten. Det fattades tydligen någon form av salt blablabla i kroppen och det kan leda till hjärtproblem så nu är det skärpning som gäller!!!Som tröst så har jag beställt ugg´s till mig själv :) Dyra men väldigt fina och comfy!


POSS

Kommentarer
Postat av: Henry

Stackars M:-) Hoppas du blir bättre snart! Vet inte hur jag lyckades hitta din blogg, men rolig nattläsning i alla fall ;-) Saknar dig, sköt om dig!

2011-09-24 @ 01:37:23
Postat av: Maddie

HENRYY!! Saknar dig massor! Vart håller du hus?? Haha i min blogg står det bara en massa skit så det är inget att läsa ;) Är inte så serri direkt, hihi!

Allt bra med dig? Bor du kvar i stan?POSS

2011-09-24 @ 20:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0